3 JAAR GARANTIE

Garantie op de auto

Als een onderdeel van de auto als gevolg van een fabricagefout gerepareerd of vervangen moet worden, zal dit onderdeel geheel kosteloos door een Land Rover dealer of Land Rover Service Partner worden gerepareerd of vervangen, ongeacht of de auto tijdens de garantieperiode eventueel van eigenaar is veranderd.

Defecten aan banden zijn apart gedekt door de verzekering van de bandenfabrikant. Uw Land Rover dealer of Land Rover Service Partner zal u echter behulpzaam zijn bij een garantieclaim met betrekking tot de banden.

Gedurende alle onder garantie vallende reparaties die door een Land Rover dealer of Land Rover Service Partner worden uitgevoerd, worden uitsluitend, originele door Land Rover goedgekeurde onderdelen gebruikt. Alle vervangen onderdelen worden het eigendom van Land Rover.

Uw Land Rover dealer of Land Rover Service Partner geeft u graag meer informatie over de garantie op uw auto. 

 


Garantie

De garantie begint op de dag dat de auto wordt afgeleverd aan de eerste klant en geldt voor drie jaar of 100.000 kilometer, al naargelang het eerst wordt bereikt.

Let op: de garantieperiode voor demonstratieauto’s van de dealer begint op de dag dat de auto in gebruik wordt genomen (niet op de dag waarop de auto voor het eerst aan een particuliere klant wordt verkocht). 

Garantie op accessoires

Voor originele Land Rover accessoires die door een Land Rover dealer zijn gemonteerd op een nieuwe auto of binnen 1 maand/1.600 km (al naargelang het eerst wordt bereikt) zijn gemonteerd, geldt dezelfde garantieperiode en -dekking als op de nieuwe auto.

Voor originele Land Rover accessoires die na 1 maand/1.600 km (al naargelang het eerst wordt bereikt) zijn gemonteerd, geldt de garantie (periode en dekking) van het betreffende accessoire.