land rover servicebelofte

TRANSPARANT, VEELOMVATTEND EN ZORGVULDIG: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

 

 

Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

Wanneer u uw Land Rover voor onderhoud bij ons brengt, profiteert u niet alleen van onze vakkennis. Want bij onze servicebelofte staan uw wensen en tevredenheid centraal. Daarbij bieden wij onvergelijkbare dienstverlening, hoogste kwaliteit en transparantie. Want met strenge controles van de voertuigstaat, transparant onderhoud en uitgebreide garantie beschikt u over alles wat u nodig hebt om het hele jaar door optimaal van uw Land Rover te kunnen genieten.

Omdat deskundig onderhoud essentieel is voor optimale prestaties, veiligheid en natuurlijk de restwaarde van uw auto, bieden wij u alle voordelen van de Land Rover servicebelofte. Deze omvat het volgende: